top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Beleef het beste van de Oscars bij Kinepolis

De jaarlijkse Oscargekte is weer losgebarsten! Van Barbie tot Oppenheimer, van Killers of the Flower Moon tot Poor Things, de Oscarnominaties van 2024 beloven een mooie line-up. Terwijl we vol spanning wachten op de officiële uitreiking op 10 maart, is Kinepolis alvast benieuwd naar jouw persoonlijke favoriet. Geef je pronostiek door in de poll, en wie weet val je zelf ook in de prijzen!10 maart is het zover, dan nemen de Academy Awards je mee naar de magie van de Oscars waar heel wat topfilms kans maken op deze prestigieuze prijs. Wil je graag nog even je geheugen opfrissen met enkele van de kanshebbers? Bezoek dan een van de Kinepolisbioscopen en herbeleef jouw favoriet op het grote scherm.


Er zijn namelijk al een heleboel genomineerde films in de bioscoopzalen te zien dankzij de Cine K-programmatie, denk maar aan Winter Break, The Zone of Interest, Past Lives en zelfs Maestro. Naast deze genomineerde films zullen vanaf 21 februari ook de grotere toppers - met de meeste nominaties - terug op de schermen te zien zijn, zoals Oppenheimer, Barbie, Killers of the Flower Moon en Poor Things. Koop hier je ticket!


Doe ook mee aan onze Oscarpoll en laat ons weten wie volgens jou één of meerdere prijzen zal winnen. Misschien ben jij wel de volgende en gelukkige winnaar van een jaar lang gratis film bij Kinepolis!

Comments


bottom of page