top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Beland in Sprookjesland - De Musical"Beland in Sprookjesland" is een unieke en meeslepende productie dat fantastische nieuwe muziek (met een klein aantal bestaande werken) combineert met prachtige decors en kostuums, het neemt je daarbovenop mee op een reis door een middeleeuwse setting met een moderne twist.

Deze nieuwe musical werd geschreven door Jens De Clercq (Muziek/Liedteksten/Script) en Tjorven Pletinckx-Swinnen (Uitvoerend Producent/Script). Twee jonge musicalliefhebbers die het genre het nodige respect geven. Het beloofd een spannend avontuur te worden voor jong en oud, vol met humor, een vleugje drama en een groot sprookjesgehalte. 'New Life Entertainment' is een nieuw productiehuis gevestigd in Aalst en richt zich op de pijlers; theater, muziektheater en musicals. Deze nieuwe musical wordt gebracht door de leerlingen van de 'New Life Academy', een deeltijdse theater- en musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassenen. De leerlingen werkten samen met een creatief team van louter en alleen professionele/gediplomeerde docenten om deze musical in maar liefst vijf maanden tot stand te brengen. (Doorgaans 1 repetitie per week) Zij zetten voor u deze onvergetelijke show neer!Korte inhoud:

“Vier kinderen uit een weeshuis doen op een avond een wens om te ontsnappen aan hun ongelukkige situatie. Samen beleven ze een ongelofelijk avontuur in de magische wereld waarin ze belanden: Sprookjesland! Stap met ons mee in het magische portaal en laat je betoveren door deze nieuwe musical.”Hoofdcast:

Dimi Tarantino

Danielle Martin

Lauranne De Caluwe

Maarten Persoons

Elisa L’homme

Bella Alfreda Van Holen

Marieke Mertens

Maylo Van Eenoo

Lieve De Haseleer

Hanne Van Beveren


CREDITS:

Producent: New Life Academy – New Life Entertainment Uitvoerend producent: Tjorven Pletinckx-Swinnen Regie: Aiko Janssens, Tjorven Pletinckx-Swinnen Script: Jens De Clercq, Tjorven Pletinckx-Swinnen Muziek & Liedteksten: Jens Declerq Muzikale leiding: Debbie Jacob Choreo & Staging: Margot Bosmans, Mathias Fleurackers


Comments


bottom of page