top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Backstage producties kondigt nog 2 voorstellingen aan voor 2024.

Backstage Producties is fier om nog twee nieuwe voorstellingen voor het komende theaterseizoen 2023-2024 aan te kondigen. Na de komedie MANNEN MET HAKKEN in november, de spetterende WINTERREVUE- 'WITH FRIENDS' in december en januari én de must-see GASTON & LEO - DE HOMMAGE MUSICAL vanaf eind januari, komen er nog twee nieuwe creaties op de theaterplanken.


Vanaf 19 april is Theater Elckerlyc dé place to be voor de liefhebbers van een spannend assisenproces. Assisen Live is een samenwerking tussen Backstage Producties en Play. Na het dubbel succes in het voorbije theater- én tv-seizoen was het hoog tijd voor een eerste co-productie op de theaterplanken. Assisen Live zal later ook te zien zijn in Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Natuurlijk zal het publiek weer fungeren als volksjury in een spraakmakend proces.

Op 24 mei gaat er een nieuwe komedie in première in Theater Elckerlyc: De Schlagerij. Net zoals bij HET SPOOK VAN DE OPERETTE gingen Dirk Van Vooren en Manu Jacobs achter de schrijftafel zitten om samen een nieuw stuk te schrijven. Manu Jacobs regisseert en de namen van Dirk Van Vooren en Patrick Onzia zijn reeds bevestigd om een rol te vertolken. Het theaterpubliek krijgt dus meteen een mooie garantie op een spetterende komedie. Dat wordt lachen, gieren en smullen...

Er kunnen voor alle voorstellingen al tickets gekocht worden.

Comments


bottom of page