top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Aspe - moord in de studio" - volledige cast gekend

Backstage Producties maakt de volledige cast van hun aankomende interactieve theaterstuk "ASPE - MOORD IN DE STUDIO" bekend. Het langverwachte stuk, dat vanaf 17 mei te zien zal zijn in Play Zuid te Antwerpen, belooft een unieke en meeslepende ervaring te worden voor het publiek.


Het was al eerder bekend dat Herbert Flack de legendarische rol van Van In zal vertolken, omringd door een Vlaamse topcast die beloofd werd door producent James Cooke. Naast de eerder aangekondigde namen van Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Nathalie Meskens, zal de cast worden aangevuld met getalenteerde acteurs, waaronder Bert Verbeke, Frans Maas, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Katrien De Becker. Regisseur Jaak Lema krijgt een topcast ter beschikking. 








"ASPE - MOORD IN DE STUDIO" creëert een unieke theaterervaring door het publiek te betrekken bij het oplossen van een moord, samen met Van In, in de televisiestudio van Play Zuid. Het script, geschreven door Frank Van Laecke en Peter Römer, belooft spanning, intrige en interactie op het hoogste niveau. Het publiek heeft er alvast veel zin in. De kaartjes vliegen de deur uit. Backstage Producties plant alvast drie extra voorstellingen in: zondag 26 mei, zondag 2 juni en zondag 9 juni, telkens om 19 uur. 


Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPE - MOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving. 




Comments


bottom of page